Atyoran İlkokulu
Yukarı Kuyucak Köyü Atyoran Mezrası No03 Çaldıran/VAN

VİZYON

Aydınlanmanın okuldan başladığının bilincinde olarak ve bir köy okulu olarak aydın bir Türkiye için daha çok çalışıp Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.

MİSYON

Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek için bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.

BAŞARILAR

Okulumuz küçük olduğu için şu ana kadar başarı felsefesi olarak ufku geniş ve ülkemize yararlı fertler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve bu yolda başarı ile ilerlemeyi amaç edinmiştir.

Normal Öğretim

Sobalı

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçemize 19 kilometre uzaklıkta, il merkezine 130 kilometre uzaklıktadır.

Yukarı Kuyucak Köyü/Atyoran Mezrası